Om forfatteren

Pernille L. Stenby

Kontakt mig på: Pernillestenby@hotmail.com

Jeg hedder Pernille L. Stenby (7. april 1991) og er født og opvokset på Bornholm. Jeg er uddannet Naturhistorisk Konservator på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole og arbejder til dagligt som selvstændig fugletaxidermist ved siden af forfatteriet.

Jeg har både læst, skrevet og tegnet igennem det meste af mit liv. Derfor står jeg også selv for illustrationerne til Inkarnation, som I kan se her.

At fremme formidlingen inden for LGBT+ har en helt særlig betydning for mig. Jeg voksede op med følelsen af, at jeg var anderledes – senere hen følte jeg mig decideret forkert, indtil jeg indså, at det, der gjorde mig anderledes, var min seksualitet og min opfattelse af køn. Jeg ser køn som noget flydende og noget, der ikke er defineret ud fra, hvad vi har mellem benene. Jeg ser også seksualitet som noget flydende og håber på at kunne sprede mere accept af biseksuelle og homoseksuelle, der opdager deres seksualitet senere hen i livet.

Alle mennesker er unikke. Vi kan placere dem i bokse som en måde at prøve at forstå dem på, men bokse er en guideline, ikke en facitliste.

Skulle du have lyst til at høre mere om min bog og mig, kan du klikke på dette interview af TV2 Bornholm:

Tv2 link